Donderdag 23 april

23 april 2026 - Los Angeles, California, Verenigde Staten

Vannacht zijn Wilbert en ik laat gaan slapen. Vanmorgen zijn we vroeg opgestaan om nog één keer te genieten van een matcha latte en een ontbijtje van Starbucks, een fijn laatste momentje. Daarna hebben we rustig onze koffers ingepakt, uitgecheckt en zijn we met de shuttlebus naar LAX gebracht.

We hebben nog snel iets gegeten bij Panda en zitten nu te wachten tot we kunnen boarden. Daarmee komt onze reis bijna tot een einde. Nogmaals dank voor alle hartverwarmende berichten en jullie steun, dat heeft ons echt goed gedaan.

Nu bijna op weg naar Amsterdam, dankbaar, tevreden met het resultaat en super opgelucht!

20260417_19034113-04 3

Van Jake:

We vliegen zo naar huis en kijken terug op een leuke maar spannende tijd. De operatie is goed gegaan en ik ben blij met het resultaat. Heel erg bedankt voor iedereens steun.

Groetjes Jake

1. Henkie:
    23 april 2026
    Heel fijn dat jullie ondanks de spannende momenten toch ook een leuke en mooie tijd samen hebben gehad. Gelukkig dat alles goed is gegaan en dat jake blij is met het resultaat. Goede en veilige reis terug gewenst.
  2. Vanessa Fonken:
    23 april 2026
    Zo fijn dat alles goed gegaan is en bedankt voor jullie mooie updates!! Kan nie wachten om binnenkort lekker bij te praten ❤️ xxx
  3. Miriam Herpers:
    23 april 2026
    Goeie reis en welkom thuis bijna!!
    Liefs Guusje, Maud & Miriam
    xx
  4. Marij:
    23 april 2026
    Heel fijn dat alles goed is gegaan en toch nog genoten hebben we zijn blij als wij jullie weer zien goede vlucht en wel thuis pa en ma
  5. Marianne:
    23 april 2026
    Fijn dat het goed gegaan is hoor En Jake trots op je dat je het zo goed hebt gedaan Was leuk om jullie te volgen Maar ook fijn om weer naar huis te gaan Groetjes en veilig thuis 🤗✈️
  6. Ilse:
    Leuk dat ik jullie heb kunnen volgen. Tot in Nispen! 😘
  7. Eef:
    Veilige terugreis, opgelucht terug naar huis. Veel liefs ❤️
  8. Anja:
    24 april 2026
    Toppie voor allen goede reis