Dinsdag 14 april

15 april 2026 - Hollywood, Verenigde Staten

Jake heeft een goede nacht gehad. Ondanks zijn misselijkheid heeft hij veel en rustig geslapen. We waren rond half zes vanmorgen wakker, waarna Wilbert het verband bij Jake heeft verwijderd. Even later, rond 6.15 uur, zijn Wilbert en Jake naar de supermarkt gelopen om ontbijt te halen—een groot voordeel hier, aangezien supermarkten zowel vroeg open als laat gesloten zijn.

Na het samenstellen van een nieuwe playlist voor in de auto, Dammetjes

Roadtrip 2.0, vertrokken we rond 8.15 uur richting Hollywood. Er werd flink gelachen om mijn muziekkeuze, en zo kreeg ik mijn nieuwe bijnaam: Millennium Mandy. Natuurlijk kon een foto bij de Hollywood Sign niet ontbreken.

20260414_100550

20260414_101228

20260414_095658

Daarna reden we langs het huis waar we elf jaar geleden met Kerst verbleven, om vervolgens door te gaan naar Hollywood Boulevard, waar we een rondje hebben gewandeld.

Jake krijgt ondertussen elke paar uur zijn medicatie. Het gaat goed met hem, al doen de beschermkapjes rond zijn oren pijn; deze zijn stevig vastgehecht aan het hoofd, wat vooral vervelend is tijdens het eten. Ook vindt hij het lastig dat hij zijn haar niet kan wassen en nauwelijks kan uitkammen, waardoor hij de hele dag met een capuchon op loopt. In een souvenirwinkel op Hollywood Boulevard vond hij een beeldje van “Hollywood Best Hairstylist”. Voor een foto wilde hij zijn capuchon gelukkig even afzetten—die mocht zelfs in de reislogger.

20260414_11393820260414_10375620260414_11193720260414_112226 20260414_114442

Na ons bezoek aan Hollywood Boulevard reden we door naar The Grove, een plek waar we ook de vorige keren graag kwamen. Bij de Farmers Market hebben we iets gegeten. Halverwege de middag zijn we teruggegaan naar het hotel om nog even bij het zwembad en op het terras te zitten.

Het is inmiddels 20.21 uur en de kinderen slapen al. Wilbert en ik wisselen elkaar vannacht af, zodat Jake niet op zijn oren in slaap valt.

20260414_191012

1. Henkie:
    15 april 2026
    Super fijn dat het allemaal goed is gegaan en nu ook goed gaat. Nou lekker genieten van en met elkaar.
  2. Marianne:
    15 april 2026
    Wat een toppertje Fijn dat het goed gaat met Jake Leuk verhaal weer en mooie foto’s Geniet ervan tussendoor Groetjes allemaal 🤗🥰
  3. Miriam Herpers:
    15 april 2026
    Heel fijn om te lezen en prachtige afleiding van zijn pijn daar zo te zien. Dit doen jullie heel erg goed zo met elkaar! Herstel en geniet lieverds, mis jullie xx
  4. Marij:
    15 april 2026
    Fijn dat t goed gaat met onze stoere bink en met jullie en Lente en mooie foto.s fijn dat jullie toch beetje genieten dikke knuffel van oma en opa xxx
  5. Eef:
    15 april 2026
    Wat een held is Jake! Goed om te zien dat jullie je ondanks alles zo goed vermaken samen. Geniet ervan, en hopelijk gaat het elke dag een beetje beter met Jake! Fijn om jullie avontuur te kunnen volgen.
  6. Silvie:
    Leuke foto's! Stoere Jake! Veel beterschap gewenst en veel plezier
  7. Elly:
    15 april 2026
    Fijn dat alles goed gaat. Het is ook leuk om de plaatsen te zien waar we de vorige keer met jullie geweest zijn. Lekker genieten, dikke knuffel, Elly en Martin
  8. Rasheda:
    16 april 2026
    Lekker op stap, wat goed!
    En de humor zit er nog goed in bij Jake 🤛Jake, je moet maar zo denken; Einstein had dezelfde hairstylist en die was er blijkbaar 'ook' tevreden over. 😉 Hopelijk blijft de pijn dragelijk, beterschap! Geniet er van daar. X Ras
  9. Anja:
    16 april 2026
    Wat fijn te horen dat het beter gaat hopenlijk ook zo van de druk van zijn oor bescherming eraf .en niet meer misselijk zijn .doe het lekker rustig aan daar met z'n allen en pak ook lekkere momentjes voor jullie zelf