Zaterdag 18 april

19 april 2026 - Los Angeles, California, Verenigde Staten

Na weer een goede nacht ben ik vanmorgen al rond 7.00 uur naar de supermarkt gelopen en via Starbucks weer terug naar het hotel. Zo fijn dat hier alles al zo vroeg open is. We liggen elke dag vroeg in bed, maar zijn ook allemaal weer vroeg wakker.

Vandaag hebben Wilbert en ik eerst een paar baantjes getrokken in het zwembad. Buiten is het dan nog best fris, dus het verwarmde zwembad is echt heerlijk… net een groot bubbelbad, maar dan zonder bubbels ;).
De kinderen hadden daardoor ook even tijd voor zichzelf en om online met vrienden te kletsen. Ondertussen heeft Wilbert Lente nog even geholpen met de voorbereiding op haar toets economie.

Daarna zijn we naar Downtown Los Angeles gereden. Een bijzondere ervaring: veel daklozen en op sommige plekken echt niet zo schoon. We hebben er wat rondgewandeld en mooie gebouwen bekeken. Ook kwamen we langs een foodmarket, echt enorm groot!

Op de terugweg naar het hotel zijn we nog langs Erewhon gereden, dat hadden we Jake beloofd. Blijkbaar is dat weer een of andere TikTok-hype.

We hebben daarna nog even bij het zwembad gezeten en op het terras Yahtzee gespeeld. Inmiddels zijn we weer terug in de hotelkamer.

Jake telt de dagen af dat hij weer kan douchen en zijn haren kan doen.

20260418_145648

20260418_152002

20260418_151547

20260418_151641

20260418_14433420260418_194736

1. Marianne:
    19 april 2026
    Nou wel mooi om het te zien Maar kan best begrijpen dat je toch weer naar huis verlangt Maar heel fijn dat jullie het zo kunnen doen voor Jake Fijne zondag samen Groetjes 🤗🍀😘
  2. Miriam Herpers:
    19 april 2026
    Nog even volhouden Jake en voor je het weet ben je weer fris en hip! Sterkte en genieten ook xx
  3. Eef:
    ❤️ veel liefs van ons