Vrijdag 17 april

19 april 2026 - Malibu Creek State Park, California, Verenigde Staten

Vandaag zijn Wilbert en Jake naar Hollywood gereden om daar naar de bioscoop te gaan. Lente en ik hebben ondertussen heerlijk ontspannen aan het zwembad gelegen. Toen Wilbert en Jake terugkwamen, zijn we doorgereden naar Neptune’s Net, een visrestaurant dat bekendstaat om de surfers en de lokale bevolking. Daar hebben we lekker vis gegeten en zijn we nog even naar het strand gegaan om naar de surfers te kijken. Verder was het een rustig dagje. We liggen elke avond vroeg in bed, vooral Lente is erg moe. We vermaken ons goed, maar zullen ook blij zijn als we volgende week weer thuis zijn!

IMG-20260417-WA0004IMG-20260417-WA000220260417_190843 20260417_19051020260417_190428

Leuke weetjes:
Vandaag was het ook graduation day voor de studenten van de University of California die geslaagd zijn. Dat was leuk om te zien, want het is echt een hele happening en de meiden waren prachtig aangekleed.

Er rijden hier veel Cybertrucks… echt zó lelijk!!

Ook rijden er hier auto’s zonder bestuurder die als taxi fungeren. Dat is heel bijzonder om te zien: ineens rijdt er een auto voorbij zonder dat er iemand in zit!

Om 6.45 uur vanmorgen stond er al een flinke rij bij de Mac Drive ;-)

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Marianne:
    19 april 2026
    Nou geloof ook wel dat je ‘s avonds moe bent Lekker je rust nemen Wel raar als je een auto ziet zonder bestuurder Hier is dat nog vreemd Maak er samen nog fijne dagen van Wel erg leuk om te lezen wat jullie doen Groetjes en tot snel 🤗😀🥰
  2. Marij:
    19 april 2026
    Zijn ook lange dagen zo en jullie toch veel gezien en mooie foto s gestuurd maandag nog spannend dagje en wij zullen ook blij zijn als jullie weer thuis zijn dikke knuffel samen pa en ma